Vanwege het coronavirus hebben wij de Goede Doelen Week in Wilbertoord in mei 2020 moeten annuleren. Met de Goede Doelen organisaties uit de andere dorpen van onze gemeente zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe datum. In Mill, Langenboom en Wilbertoord is gekozen voor week 38.

De nieuwe collecteweek is van 14 tot en met 18 september.

Alle collectanten hebben inmiddels een brief ontvangen met wie en in welke wijk zij de enveloppen op gaan halen. Er zijn een paar collectanten afgevallen, maar we hebben ook weer nieuwe collectanten erbij. Hiervoor onze dank!

Collectant, kunt u alsnog geen enveloppen ophalen, dan graag een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of belletje naar 478797 of 06-30530103. Tijdens het ophalen van de enveloppen en het verwerken ervan werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM.

Weet u het nog?

Dit is één grootscheepse collecte in plaats van 14 afzonderlijke collectes. Alle landelijke collectes waarvoor in Wilbertoord werd gecollecteerd, zijn gebundeld. Het heet: de week van de goede doelen, en hiervoor is een vergunning verleend door de gemeente Mill en Sint Hubert.

U krijgt op maandag 7 september een brief waarop u in kunt vullen welk bedrag u aan welk goed doel wilt geven. U doet daarvoor anoniem een contant bedrag in de bijgeleverde blanco enveloppe, die door één of meerdere collectanten vervolgens weer wordt opgehaald. Deze collectanten zijn mensen uit Wilbertoord met een identiteitspasje. Het ophalen van de enveloppen gebeurt tussen 14 en 18 september !

Zorg ervoor dat de envelop klaar ligt voor ons!

Mensen die in deze periode op vakantie gaan, kunnen de envelop met ingevulde lijst + het totaalbedrag ook vóór hun vakantie inleveren bij iemand van de kerngroep. De kerngroep zorgt ervoor dat uw bijdrage op de juiste plaats komt, en dat hier verantwoord mee om wordt gegaan.

We denken dat dit een heel goed initiatief is, en we hopen dat we op uw massale steun mogen rekenen!

Goede Doelen Week Wilbertoord