Een toegankelijk, laagdrempelig spreekuur voor mensen met vragen rond scheiden of uit elkaar gaan. Daar blijkt behoefte aan. Daarom start het Scheidingsloket van Sociom met een dagelijks telefonisch spreekuur voor alle inwoners van het Land van Cuijk.

Uit elkaar. En dan?

Als jij en/of je partner hebben besloten om uit elkaar te gaan, komt er veel op je af. Misschien hebben jullie al kinderen samen, een huis, of huisdieren. Dan moet je misschien een woning regelen, een advocaat inschakelen, of je financiën ineens zelf gaan beheren.

Omdat een scheiding ook altijd veel emotie met zich meebrengt zijn de regelzaken die voortkomen uit een scheiding voor niemand makkelijk. “Uit elkaar. En dan?” is een dagelijks telefonisch spreekuur waar je antwoorden krijgt op al die regelzaken, maar ook tips en steun die je kunt gebruiken wanneer je het bijvoorbeeld aan je kinderen gaat vertellen.

Telefonisch spreekuur

Tel. 0485-700500, elke werkdag van 9.00 - 10.00 uur. E-mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie op www.sociom.nl/scheiden.

Over Sociom

Sociom is een brede organisatie voor sociaal werk en werkt voor de vijf gemeenten in het Land van Cuijk en voor de gemeente West Maas en Waal. Sociom is er voor iedereen, van jongere tot senior. De sociaal werkers van Sociom brengen mensen samen, ondersteunen waar nodig en zijn altijd in de buurt. Zie ook www.sociom.nl.