Deze week zijn ze verzonden. De brieven waarmee ieder huishouden met een koopwoning in de gemeente Mill en Sint Hubert voor €45 aan duurzame producten kan kopen in de webshop van energieloket Brabant Woont Slim.

Met de slimme producten bespaart u energie én kosten, dus bestel snel. De actie loopt zo lang de voorraad strekt (uiterlijk tot 31 oktober 2020).

De informatie die u nodig heeft om deel te nemen staat in de brief die op uw adres wordt bezorgd.

In een notendop: op www.brabantwoontslim.nl/tegoedbon vindt u een scala aan kleine energiebesparende producten. Denk hierbij aan tochtstrips, Wi-Fi smart LED-lampen, energiemeters, radiatorfolie en een waterbesparende douchekop. U maakt een keuze uit het aanbod en bestelt uw product(en) met de unieke code die u heeft ontvangen in de brief. Vervolgens haalt u de producten op bij een van de deelnemende ondernemers. Installeer deze in uw woning en u bent klaar om te besparen!

Waarom deze actie?

Wij vinden het als gemeente belangrijk dat we allemaal energie (gaan) besparen. Dit is goed voor het milieu en dus voor onze toekomst. Als inwoner kunt u veel energie en CO2 besparen in en rond uw koophuis. Wij helpen u graag op weg met kleine en haalbare stappen in de juiste richting.

Vragen?

Heeft u vragen over deze actie? Of heeft u aan het einde van deze week (38) nog geen brief ontvangen? Neem dan contact op met het energieloket Brabant Woont Slim via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 085-0410070.

Meer doen

Bent u (mogelijk) geïnteresseerd in grotere duurzame maatregelen voor uw woning? Kijk dan eens op www.brabantwoontslim.nl/mill-sint-hubert voor meer informatie en/of bel met het energieloket voor advies op maat.