Na de verbouwing van onze vloer- en meubel afdeling is nu onze seizoenshal aan de beurt. Met deze renovatie gaan we een betere uitstraling geven aan de tuinmeubelhallen zodat onze showroommodellen nog mooier ten toon gesteld kunnen worden.

Onze seizoenshal moet helemaal leeg en daar kun je van profiteren. We gaan beginnen met onze verbouwingsuitverkoop. De tuinmeubel-hallen moeten leeg. Dat houdt in dat onze tuinmeubelen goed zijn afgeprijsd met flinke korting. De kortingspercentages kunnen wel oplopen tot 70%! Deze korting komt voor op tuinsets, loungesets, relax tuinstoelen en nog veel meer. Met ons breed assortiment hebben we nog genoeg keus. Zo kun je nog lekker na-zomeren met mooie tuinmeubels in eigen tuin.

Loungesets, complete tuinsets, parasols en kussens voor lage prijzen. We hebben veel verschillende modellen en exclusieve lijnen die nu in de uitverkoop gaan. Daarbij kun je denken aan loungesets en tuinsets van 4 seasons outdoor, Hartman, Kettler en ook lounge en tuinsets van ons eigen merk Qopps. Deze modellen kun je nu nog allemaal bezichtigen in onze showroom en buiten op de parkeerplaats bij Coppens Warenhuis in Volkel. Je krijgt hierbij goed advies zodat je in ieder geval helemaal op de hoogte bent van de verschillen in materiaal en het onderhoud van de verschillende producten. Kortom, kom proef-zitten in onze showroom, koop nu alvast een set voor volgend seizoen en geniet ook deze na-zomer nog in eigen tuin. Wij helpen je graag de juiste kant op zodat je met een fijn gevoel onze winkel binnenkomt en ook verlaat.

Onze showroom is te vinden op de Lagenheuvelstraat 11 in Volkel.