Tom Raaijmakers en Corné Kremers maken elke zondagmiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur het radioprogramma Het 12-uurtje bij de Lokale Omroep Mill. Ook dit weekend weer met zeer gevarieerde onderwerpen, leuke muziek en de vaste rubrieken Elvis-Time en de prijsvraag.

Zo is er een gesprek met Jo van Gemert uit Wilbertoord. Hij is een van de gidsen van het Brabantslandschap en weet meer over het Natuurfeest wat in oktober gehouden zal worden rond Kasteel Tongelaar in Mill.

Omroep Brabant werkt met 8 regioverslaggevers om goed in de gaten te houden wat er leeft en speelt in onze provincie. Tessel Linders is verantwoordelijk voor verslaggeving van gebeurtenissen uit onze regio. Hoe dit alles in zijn werk gaat hoort u in Het 12-uurtje.

Pol Bernardus uit Langenboom is al enige tijd actief met Schoonheidsinstituut Lamat in Zeeland. Hoe hij in dit vak terecht is gekomen en hoe bijzonder het is dat hij als man actief is als schoonheidsspecialist, dat gaan Tom en Corné hem vragen.

In het kader van Stoptober is het in oktober weer tijd om te stoppen met roken. Arno Vloet uit Sint Hubert is al vele jaren actief op dat gebied met zijn bedrijf EraCare. Hoe moeilijk het is om te stoppen met roken en hoe dit makkelijker lukt, daarover weet Arno meer te vertellen.

Theo Schepens uit Mill nam deze week na 22 jaar afscheid als chauffeur op de ambulance. Waarom hij ooit voor dit vak koos en hoe hij om is gegaan met de ellende die je als medewerker op de ambulancedienst ongetwijfeld mee maakt, dat komt in Het 12-uurtje aan de orde.

Wereldwijd mee luisteren of meer weten over dit wekelijkse radioprogramma? Like dan de Facebookpagina en zie ook www.het12uurtje.nl.