Meer dan voorheen blijken mensen te willen overstappen naar een andere bank. Een bank bij u in de buurt, die de taal van de mensen spreekt en waar je geholpen wordt door iemand die je kent.

RegioBank biedt hulp bij het overstappen. Eenvoudig en zonder poespas. Iedereen die de komende tijd overstapt naar de RegioBank ontvangt van Klomp-advies een dinerbon cadeau ter waarde van € 40,- te besteden bij D’n Buurman in Mill.

Pedro van Klomp Advies - RegioBank Mill legt het uit: “Wij helpen mensen met het overstappen met hun betaal- en spaarrekening naar de RegioBank. Wij bieden een speciale service om het overstappers nóg makkelijker te maken. Wie nu een betaal- en spaarrekening opent in combinatie met de overstapservice, krijgt van ons een dinerbon. Deze actie loopt tot en met 31 december 2020.”

Overstapservice

Door de speciale Overstapservice worden bedrijven en organisaties die automatisch geld van uw rekening afschrijven geïnformeerd dat u een nieuwe betaalrekening heeft bij RegioBank. Daar hoeft u dus niets aan te doen. Incasso’s van bijvoorbeeld gas, water en licht, maar ook de premies voor uw zorgverzekering lopen hierdoor naadloos over naar het nieuwe Regiobank rekeningnummer. Dat is wel zo’n fijn gevoel en scheelt u een hoop geregel. Geef uw nieuwe RegioBank rekeningnummer door aan instanties die geld op uw rekening storten met de RegioBank-overstapkaarten. Denk aan uw werkgever, pensioenfonds of een uitkeringsinstantie. Uw oude rekening wordt na verloop van tijd automatisch opgezegd.
U bent overgestapt.

Zomaar binnenlopen

In een tijd dat banken zich steeds verder terugtrekken in grote kantoorgebouwen blijft betalen en sparen door de Regiobank dichtbij. “Als RegioBank staan wij tussen de mensen en midden in de samenleving”, aldus Carla Sanders van RegioBank Mill. “We bieden persoonlijke aandacht. Het is goed om te weten dat je op ons kantoor altijd gewoon kunt binnenlopen. Dat hoeft niet via een afspraak.”

Angela Klomp: “De RegioBank is goed in betalen en sparen. Let wel, ook bij ons kun je internetbankieren of met de mobiele app je bankzaken regelen. Echter willen wij het verder ook graag persoonlijk, lokaal en dicht bij onze klanten houden. De RegioBank biedt doorgaans ook nog eens hogere rentes op de spaarrekening dan andere banken. Elk voordeel is meegenomen.”