OOvB adviseurs en accountants – www.oovb.nl – versterkt haar regionale positie in de Brabantse Peel door de overname van administratiekantoor Eenheid voor Administratie uit Sint Anthonis.

De overname is het logische gevolg van de samenwerking tussen Eenheid voor Administratie en OOvB adviseurs en accountants die ruim twee jaar geleden is opgestart.

Tijdens de samenwerking is duidelijk geworden dat er een goede klik is tussen beide partijen. Dit heeft hen doen besluiten om de samenwerking met OOvB adviseurs en accountants verder te intensiveren: Eenheid voor Administratie gaat per 1-1-2021 verder onder de vlag van OOvB adviseurs en accountants.

De overname houdt in dat vanaf 28 november 2020 alle 8 medewerkers van Eenheid voor Administratie hun werkzaamheden zullen uitvoeren vanuit het kantoor van OOvB, in Wanroij.

Ook het directie duo van Eenheid voor Administratie, Willy Willems en Tiny Wouters, blijven betrokken en zullen hun werkzaamheden voortzetten vanuit de Wanroijse vestiging van OOvB. Met onverminderd enthousiasme zullen zij zich richten op de bestaande klanten die al zo lang vertrouwen op de administratieve en financiële dienstverlening.

OOvB adviseurs en accountants is een gerenommeerd regionaal advieskantoor met 5 vestigingen in Wijchen, Cuijk, Wanroij, Heesch en Uden. Dagelijks zijn ruim 100 professionals actief om kleinere en middelgrote MKB en agrarisch bedrijven bij te staan op het gebied van financiële administratie, fiscaliteit, financiering, juridische zaken en subsidie-advies.