In het kader van Nationale Burendag 2020 heeft het Senioren Hobby Centrum Mill 2 professionele kweektafels gemaakt voor de inwoners van zorgcentrum Aldenhorst. De hobbygroep Hout heeft dit samen met andere vrijwilligers in de werkplaats van het SHC gemaakt.

Al 15 jaar is het SHC actief tijdens Nat. Burendag en NL Doet dag, we verlenen medewerking aan projecten voor de inwoners en organisaties binnen de gemeente Mill. Regelmatig helpen medewerkers van andere organisaties bijv. Rabobank land v Cuyk - Woningbouw vereniging Mooiland ook mee om mooie projecten te maken voor onze inwoners. Dit bevordert de maatschappelijke betrokkenheid.

Burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd en is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Burendag is een dag waarop de buurt bij het Senioren Hobby Centrum gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. Dit jaar is Burendag wel net iets anders dan anders; we houden voldoende afstand en we vieren het op een veilige manier, voor de deur! Doel van Burendag is om zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt.

Wil je meer weten over het Senioren Hobby Centrum, kijk op onze website, of bel 06.34484961 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ons thema is Talent gaat nooit met Pensioen.

Tv

Zie via de Lokale Omroep Mill, uitzending gemist of de rubriek Video op inmill.nl ook een door Gerard van den Buijs van de L.O.M. gemaakt Tv-item over de kweektafels.