Samen met de Neije krant van dit weekend, viel er een kaartje in de bus met een uitnodiging. Die mag u in de bus doen bij iemand die u ergens voor wilt uitnodigen.

Voor een kopje koffie, voor een stuk lekker appelgebak, om mee te gaan wandelen of iemand anders te bezoeken. U kunt zelf heel goed een doel vinden. En u doet er iemand een plezier mee.

Kaartjes

De kaartjes met de uitnodiging zijn ontwikkeld door de Werkgroep Preventie van het Lokaal Beraad Ouderenbeleid van de gemeente Mill en Sint Hubert. Van 1 t/m 8 oktober is er de Week tegen de Eenzaamheid. De werkgroep zou graag leuke bijeenkomsten organiseren in die week maar door de Corona crisis kan dit natuurlijk niet. Maar zelf kunt u ook iets doen tegen de eenzaamheid met dit kaartje. Maak er goed gebruik van. Stop het bij iemand in de brievenbus en heb een leuke ochtend of middag met elkaar.

De kaartjes vallen samen met De Neije krant in de bus, mits u een nee/ja sticker hebt op uw brievenbus. Dan ontvangt u namelijk alleen de krant. Bij een nee/nee sticker ontvangt u geen huis aan huiskrant en ook geen ongeadresseerd drukwerk en reclamemateriaal.