Het belooft zondag 11 oktober weer een interessante en gevarieerde radio-uitzending te worden bij de Lokale Omroep Mill, want de redactie van Het 12-uurtje heeft weer mooie interviews weten te plannen.

U doet er dus goed aan ook weer af te stemmen op L.O.M.-radio tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Dit kan ook wereldwijd via een livestream op www.het12uurtje.nl.

Zo gaan Tom Raaijmakers en Corné Kremers in Het 12-uurtje bellen met Okke Verberk. Hij organiseert al verschillende jaren door heel Nederland de Mega Sint Show. Hiervan maken ook Party Piet Pablo en Love Piet deel uit. Op 23 en 24 november staat deze show 4 keer in Myllesweerd. Maar hoe anders moet Okke deze show nu aanpakken i.v.m. corona en de zwarte pieten discussie?

Kapjespiet (Johan Vlemmix) heeft een oplossing gevonden voor de Pietendiscussie en tegelijkertijd biedt het bescherming tegen het virus. De positieve benadering, die Kapjespiet gebruikt, richting deze twee problemen maakt het een passende oplossing voor de aankomende tijd. De pieten zijn onherkenbaar, dragen een mondkapje als voorbeeld voor alle kinderen en het mondkapje wordt steeds meer vereist door de overheid en daarnaast biedt het bescherming. Johan zal zondag in Het 12-uurtje dit alles toelichten, het speciale lied is te horen wat hij maakte voor deze kapjes-actie en uiteraard komt ook de kerk van Landhorst aan de orde, want deze werd onlangs door Johan gekocht om er een RTV-studio in te maken.

Albert Heijn Familie van de Ven aan de Markt in Mill gaat flink verbouwen. Hierdoor is binnenkort de winkel ook een weekje gesloten. Wat men zoal gaat doen en waarom, dat vragen Tom en Corné komende zondag aan Luc van de Ven van AH Mill.

Soms is het lastig om goed om te gaan met geld. Henk van Venrooij uit Mill is samen met Gerard van Hout actief met het bedrijf G&H Bewindvoering. Zij adviseren en assisteren bij het op orde krijgen en houden van het financiële huishoudboekje. Hoe dit in de praktijk werkt hoort u in Het 12-uurtje.

Janneke v.d. Oetelaar uit Mill woont in Lermoos, in de Tiroler Zugspitz Arena. Ze heeft samen met haar vriend in 2015 een Paragliding Shop geopend en sinds 2019 hebben ze een vliegschool. Janneke vliegt sinds 3 jaar tandem. Tevens is ze Tiroler Bergwanderführer, dit om veilig met haar gasten in de bergen onderweg te kunnen zijn.

Verder is het in Het 12-uurtje uiteraard weer Elvis-Time en wordt de winnaar bekend gemaakt van De Neije Krant prijsvraag.