Het bestuur van het Senioren Hobby Centrum Mill heeft besloten om alle activiteiten per direct voor alle hobby groepen op alle locaties (Hoogstraat - De Wester - Het Moment) voorlopig stop te zetten.

Ook de activiteiten aangaande: Hobby Reparatie Centrum - Inloop Computer Café en Jeugd Hobby Centrum zijn voor de aankomende periode geannuleerd.

We hebben dit besluit met pijn in ons hart genomen, maar met het sterk toenemende aantal coronabesmettingen ook binnen onze gemeente vinden wij het nu onverantwoord (ondanks onze voorzorg maatregelen) om nog door te gaan. We volgen de RIVM ontwikkelingen op de voet en zullen ons opnieuw beraden als de resultaten van de huidig genomen landelijke maatregelen ten gunste veranderen. De deelnemers bijdrage (incasso-nota’s) worden voorlopig ook opgeschort.

We begrijpen uw teleurstelling, maar vragen uw begrip voor het door ons genomen moeilijke besluit. Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..