Dinsdag 10 november 2020 is het weer de Dag van de Mantelzorg. Eens per jaar staat Nederland stil bij de grote zorg die mantelzorgers dragen en uitvoeren.

In verband met de coronacrisis viert Centrum Mantelzorg Land van Cuijk de Dag van de Mantelzorg 2020 dit jaar op een andere manier. Met een overheerlijke borrelplank voor alle mantelzorgers in het Land van Cuijk.

Marjo Mooren, coördinator van het Centrum Mantelzorg, vertelt: ‘We willen deze dag niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom vragen we alle mantelzorgers om een moment voor zichzelf te nemen. Nodig iemand uit om samen te genieten van een overheerlijke borrelplank. Omdat je het verdient!’

Bestel de borrelplank

Mantelzorgers bestellen de borrelplank via het Centrum Mantelzorg Land van Cuijk. Dat kan door het aanmeldformulier in te vullen op de website www.mantelzorglvc.nl. Of bel naar: 0485 - 846739. Doe dit uiterlijk voor 1 november 2020. De borrelplanken zijn alleen verkrijgbaar voor mantelzorgers die in het Land van Cuijk wonen.

Deel je zorg

Centrum Mantelzorg Land van Cuijk neemt deel aan de campagne ‘Deel je zorg’. Deze campagne is gestart door het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS), de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), MantelzorgNL en de landelijke Alliantie jonge mantelzorg. De campagne ‘Deel je zorg’ stimuleert (jonge) mantelzorgers om over hun zorgen te praten of hulp te zoeken. Want goed zorgen voor een ander is iets moois, maar blijf ook goed voor jezelf zorgen. Praat over je zorgen, geef grenzen aan en zoek hulp als het nodig is. Kortom deel je zorg! Neem voor meer informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..