Het mooiste wat je kan zijn is jezelf... zijn wie je ècht bent! Dat klinkt heel gewoon maar in de realiteit is het vaak moeilijk om jezelf te zijn en te blijven.

We streven vaak een (denk)beeld na, zo zou ik moeten zijn, terwijl we ons zo van binnen niet voelen en dat kan fysieke en emotionele spanning opleveren.

Iedereen heeft wel eens een periode in zijn leven dat het niet lekker loopt en je hulp kunt gebruiken omdat je vastloopt of er niet uitkomt. Als je kiest voor groei, bewustwording, heelheid, of kracht... ik help je graag! Ik heb de opleiding tot Spiritueel Werker, Holistic pulser en Merkaba healer gevolgd en werk sinds september 2019 met veel plezier in mijn eigen praktijk. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen zoals Ademtherapie, Voice Dialogue, Regressietherapie, Acces Bars, Holistic Pulsing, The Work, Polariteitsmassage en Living Essence.

Ik help je om blokkades los te laten, de betekenis achter jouw klachten te vinden, dichter bij jezelf te komen, jouw kracht te voelen en te ontdekken wat jouw drijfveren zijn. Soms confronteer ik je met jouw valkuilen maar altijd vanuit respect en met het doel om je zelfbeeld helder te krijgen. Als je zicht krijgt op jouw overlevingsstrategie, contact krijgt met jouw intuïtie, durft te voelen en te uiten wordt je een vrijer mens en ben je veerkrachtig en meer in balans. Ik word er blij van als mensen inzicht krijgen in hun manier van leven, los kunnen laten en daardoor meer kunnen genieten.

Voor mij ligt de basis van geluk in zelfkennis en het geeft me voldoening als ik kan bijdragen aan het vergroten van jouw veerkracht! Mijn motto is dan ook:

Geluk is niet het zijn zonder problemen maar de veerkracht hebben om ermee om te gaan!

Voel je welkom om een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 06-27137561. Het praktijkadres is Leeuwerikstraat 2a in Mill.