Het kan iedereen gebeuren: door ziekte, een ongeval, ontslag of bedrog gaat financieel ineens alles mis. Wanneer dit het geval is, kan bewindvoering uitkomst bieden.

Gerard van Hout en Henk van Venrooij van G&H Bewindvoering helpen daarbij, uiteraard op financieel gebied, maar besteden ook veel zorg aan het sociale, menselijke aspect van het werk. Niet voor niets is ‘met zorg en aandacht’ hun credo.

Na lange carrières in de bankensector besloten Gerard en Henk hun krachten te bundelen en de stap te maken naar bewindvoering. Alweer vijf jaar geleden opende G&H Bewindvoering zijn deuren we kunnen inmiddels spreken van een goedlopend bedrijf.
Het werkgebied is geconcentreerd op Zuidoost Brabant en Noord-Limburg.
Bewindvoerders worden benoemd en gecontroleerd door de Rechtbank en G&H is aangesloten bij de Branchevereniging BPI. Ook dat geeft een vertrouwd gevoel.

“Het kan zomaar ineens omslaan,” vertelt Gerard. “Zeker in deze onzekere tijden kampt een groot aantal mensen bijvoorbeeld met onverwacht ontslag, waardoor ze het financieel zwaar kunnen krijgen. Wij kunnen dan vaak een helpende hand bieden.” Ook in andere gevallen - denk aan dementie, verslaving of (verstandelijke) beperking - kan G&H steun bieden. “Wij zijn er voor hen die hun financiële zaken niet kunnen of willen regelen. Cliënten blijven zelf handelingsbekwaam, maar wij zorgen dat de financiën goed beheerd worden.”

“Wij vinden het persoonlijke contact en goede begeleiding erg belangrijk. Uiteindelijk willen we cliënten helpen weer zelfstandig verder te kunnen.” G&H kijkt daarom verder dan alleen de keiharde financiën. “We voeren onder andere intakegesprekken aan huis, steunen cliënten tijdens rechtszittingen, zoeken mee naar andere vormen van hulpverlening en hebben regelmatig contact om te kijken hoe het gaat. Door onze persoonlijke aanpak kunnen we mensen beter begeleiden naar een zonnigere toekomst, op een manier die bij hen past. Niemand hoeft het alleen te doen.”

Als u meer wilt weten over bewindvoering, kunt u een kijkje nemen op www.ghbb.nl.
Wilt u een afspraak maken of wilt u liever persoonlijk met iemand spreken? Op 11 oktober om even over 13.00 uur zijn wij te horen tijdens een radiogesprek via www.hettwaalfuurtje.nl of via de lokale omroep. Gerard van Hout en Henk van Venrooij zijn bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch van maandag tot en met donderdag van 09.00 - 12.00 op 06 12 08 15 49 of 06 12 09 66 50. Wij helpen u graag verder.