Albert Heijn aan de Markt 15 in Mill sluit donderdag 22 oktober om 18:00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt van de familie van de Ven wordt omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Op woensdag 4 november 11:00 uur gaan de deuren weer open en kunnen klanten kennismaken met de vernieuwde winkel, waar nog meer aandacht is voor vers eten, kookinspiratie en gemak voor klanten.

De verbouwing van de supermarkt blijft binnen de bestaande muren, maar door een andere indeling wordt de winkel toch iets groter. Ondernemer Bram van de Ven: “We krijgen een prachtige nieuwe inrichting en ons versaanbod zoals groenten, fruit, brood, kaas en vleeswaren wordt aanzienlijk uitgebreid. Met meer zelfscankassa’s gaat het afrekenen nog sneller. Ook de Etos en Gall & Gall worden vernieuwd en krijgen het nieuwste concept van deze winkels. Vanaf woensdag 4 november staan we met het hele team weer klaar om iedereen te verwelkomen.”

Tijdens de sluiting kunnen klanten boodschappen doen bij Albert Heijn-winkels in de buurt zoals Albert Heijn Steenstraat 136 in Boxmeer, Albert Heijn Smidstraat 70 in Cuyk en Albert Heijn Hoofschestraat2 in Grave.