In de strijd tegen het coronavirus wordt thuis blijven geadviseerd. Luisteren naar Het 12uurtje kan vanuit thuis en dus veilig. Dat kan elke zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur via L.O.M.-radio.

Tom Raaijmakers en Corné Kremers besteden via telefonische interviews aandacht aan de meest uiteenlopende zaken, draaien gezellige muziek en melden tussendoor de meest zinnige en onzinnige informatie. Meer weten? Like dan de Facebookpagina en zie www.het12uurtje.nl.

Zondag 18 oktober is er in Het 12-uurtje een interview met Marcel Fleuren uit Wilbertoord. Hij nam met zijn bedrijf Training en Service onlangs de BHV, EHBO, reanimatietrainingen en kinder-EHBO over van City Resort in Mill. Tom en Corné bellen met Marcel om meer te weten te komen over deze uitbreiding van zijn diensten en voor wie deze trainingen en opleidingen zoal zijn.

In Mill zal aan de Mergen weer een woonwagencentrum worden ingericht. Danielle Netten Verstraten woont nu in een reguliere woning maar woonde voorheen op het woonwagencentrum. In Het 12-uurtje vertelt zij wat er mooi is aan het wonen in een woonwagen en waarom zij dus samen met haar gezin graag terug wil naar de Mergen.

Elke woensdagochtend is er op het marktplein in Mill een Weekmarkt. Komende woensdag (21 oktober) trakteren de kooplieden al hun klanten op een tegoedbon voor een kopje koffie of thee bij Brasserie d’n Buurman. Deze bonnen zijn de rest van het jaar geldig. Waarom zij dit doen? Dat hoort u in Het 12-uurtje, want Tom en Corné bellen met een van de kooplieden.

Veel honden bij o.a. de politie en verschillende (internationale) veiligheidsdiensten krijgen hun opleiding in Mill bij de Trouwe Hulp. Adriaan van Hout is een van de mensen die hierbij actief is. Maar om hun goede werk te kunnen blijven doen is men op zoek naar pakwerkers. Een mooie hobby om fit te blijven. Wat een pakwerker precies doet en voor wie dit een perfecte hobby zou kunnen zijn vertelt Adriaan in Het 12-uurtje meer.

De LOC roept alle inwoners in Langenboom op in de herfstvakantie iets voor het raam te zetten wat met skaten te maken heeft. Omdat er door het coronavirus namelijk geen skate-event gehouden kan worden, hebben ze een skate-zoek-tocht opgezet. In Het 12-uurtje zal LOC voorzitter Patricia Verstraten meer vertellen over deze speurtocht en kleurplaatwedstrijd die zij organiseren.

Verder is het uiteraard Elvis-Time en zal de winnaar van de Neije Krant prijsvraag bekend gemaakt worden. Interviews zijn ook terug te luisteren via www.facebook.com/12uurtje.