Voor de exploitatie van het strandpaviljoen bij natuur- en recreatiegebied De Kuilen en het beheer en toezicht op het zwemstrand en de ligweide, is de gemeente Mill en Sint Hubert op zoek naar een exploitant.

De exploitant krijgt een vergoeding van de gemeente. Daarbij krijgt de exploitant de ruimte om de surfschool weer te doen herleven. De overeenkomst voor de exploitatie wordt aangegaan vanaf 1 januari 2021, voor de duur van twee jaar, met daarna twee keer de mogelijkheid om een jaar te verlengen. Na deze periode zal bekeken worden of er een nieuwe uitvraag komt die past bij het dan nieuwe bestemmingsplan/omgevingsplan.

De elementen die in ieder geval in de overeenkomst worden opgenomen:

  • Beheer van het zwemstrand en de ligweide;
  • Toezicht op het zwemwater, conform de door de provincie Noord Brabant vastgestelde eisen op basis van categorie C badinrichtingen, via het gemeentelijk veiligheid- en toezichtplan.
  • Exploitatie van het strandpaviljoen, minimaal gedurende het zwemseizoen.
  • Vergoeding vanuit gemeente voor beheer- en toezichttaken.

Inschrijving

Heb je belangstelling om dit mooie zwemstrand te beheren en het strandpaviljoen te exploiteren? Stel dan een globaal plan op en mail dit voor 2 november 2020 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.n.v. Ad de Kort. De gemeente zal de plannen beoordelen en een selectie maken wie er uitgenodigd wordt voor een mondelinge toelichting. Uiterlijk 1 december 2020 wil de gemeente de overeenkomst kunnen sluiten.

Het gunningscriterium waarop de inschrijvingen worden beoordeeld, is de meest gunstige aanbieding waarin de in de “visie De Kuilen” opgenomen wensen ten aanzien van in ieder geval de omgeving van het strandbad het beste tot hun recht komen.

Meer informatie

Meer informatie over De Kuilen en over de toekomstvisie van de gemeente vind je op www.gemeente-mill.nl/dekuilen. Bij vragen kun je contact opnemen met Ad de Kort via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..