Met de actie Rabo ClubSupport investeert de Rabobank al jaren met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven van Nederland.

Dit jaar stellen de Rabobanken in Oost-Brabant € 10 per lidmaatschap beschikbaar, een totaalbedrag van bijna 2 miljoen euro. De stemperiode van deze actie is op dit moment in volle gang. Via de Rabo App of Rabo Internetbankieren beslissen Rabobank-leden mee over welke initiatieven uit het club- en verenigingsleven de steun van de bank verdienen. Leden kunnen hun stem uitbrengen tot en met 25 oktober.

Met de huidige crisis is deze steun belangrijker dan ooit

Clubs en verenigingen hebben het de afgelopen maanden te verduren gehad door de crisis. Leden konden maandenlang niet samenkomen om te sporten, zingen, dansen, hobby’s te beoefenen of om zich met elkaar in te zetten voor hun vereniging. De kantine of het clubhuis is voor veel mensen hun tweede thuis: dé plek waar leden samenkomen, waar talenten worden ontplooid en waar verbinding ontstaat in de buurt. Daarmee is tijdens de afgelopen maanden de belangrijke sociale functie die clubs hebben weggevallen. Op alle fronten kunnen clubs en verenigingen dus een steuntje in de rug gebruiken. De stemmen van de leden van de Rabobank zijn daarom van groot belang. Nog niet gestemd? Doe dit dan snel!

Hoe kunnen leden stemmen?

Dit jaar gaat het stemmen op de deelnemende clubs net even iets anders dan onze leden van ons gewend zijn. Stemmen gaat namelijk via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren. Klanten die nog geen lid zijn kunnen zelfs per direct meestemmen als ze lid worden via de Rabo App. Iedere stem is geld waard. Hoe meer stemmen, des te hoger het bedrag voor de club.

Het stemmen werkt als volgt

Stemmen via de Rabo App:
In de Rabo App onder ‘zelf regelen’, ‘lidmaatschap’ en ‘ClubSupport’ vinden de leden van de bank de oranje knop ‘breng je stem uit’. Hier kunnen minimaal 3 en maximaal 5 deelnemende clubs geselecteerd worden. Na deze selectie hebben leden 5 stemmen te verdelen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club.

Stemmen via Internetbankieren:
Hiervoor log je in op www.rabobank.nl/clubsupport. Bovenaan de pagina staat een oranje knop met daarin de tekst ‘breng je stem uit’. Door op deze knop te klikken, kunnen leden inloggen zoals gebruikelijk. Via de tegel ‘ClubSupport’ en de knop ‘stemmen’ kunnen minimaal 3 en maximaal 5 deelnemende clubs geselecteerd worden. Na deze selectie hebben leden 5 stemmen te verdelen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club.

Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Internetbankieren kunnen contact opnemen met de lokale bank via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op www.rabobank.nl/clubsupport.