Ook dit jaar kunnen inwoners van de gemeente Mill en Sint Hubert hun ‘Vrijwilliger van het jaar’ nomineren.

Kent u een persoon of personen die in 2020 als vrijwilliger heel erg belangrijk is/zijn geweest voor uw vereniging of anderszins voor de (inwoners van) de gemeente Mill en Sint Hubert? Een persoon of personen waarvan u vindt dat hij of zij de titel ‘Vrijwilliger van het jaar’ meer dan verdient/verdienen? Geef deze persoon/personen dan op voor de verkiezing van de ‘Vrijwilliger van het jaar 2020’.

Hoe?

Iedereen kan één of meerdere personen nomineren voor de titel ‘Vrijwilliger van het jaar 2020’. Houd bij het nomineren rekening met de volgende criteria:

  1. De persoon/personen woont/wonen in de gemeente Mill en Sint Hubert. Als het om een vereniging gaat, moet deze gevestigd zijn in de gemeente Mill en Sint Hubert.
  2. De persoon/personen heeft/hebben zich op vrijwillige en belangeloze wijze zeer verdienstelijk gemaakt in de gemeente Mill en Sint Hubert in het algemeen of voor zijn/haar/hun vereniging in het bijzonder.
  3. De betreffende persoon/personen (of de vereniging) is/zijn de afgelopen vier jaren op geen enkele andere manier gehuldigd voor zijn/haar verdienste(n) als vrijwilliger.

Nominatie en bekendmaking

Wilt u een persoon/personen/vereniging die voldoet aan de genoemde criteria nomineren? Vul dan het nominatieformulier in op www.gemeente-mill.nl/vrijwilligervanhetjaar of haal een formulier op bij de receptie van het gemeentehuis. U kunt een nominatie indienen tot en met vrijdag 27 november. De bekendmaking van de winnaar(s) zal eind van dit jaar plaatsvinden, vanzelfsprekend met inachtneming van de op dat moment geldende coronarichtlijnen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Hilde Wijers van Werkorganisatie CGM, via telefoonnummer 0485-460300 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..