Bevers Steencentrum organiseert opruimdagen met aantrekkelijke acties en extra hoge kortingen. In de 3000 m2 showroom en showtuin zullen de acties tentoongesteld staan en kun je eenmalig als klant profiteren van deze extra aantrekkelijke acties.

Verschillende restantpartijen, vanuit onze voorraad, zeer scherp geprijsd. Vanaf €10,- per m2.

Verhuizing naar het naastgelegen grotere pand

Mark Exters en William van Katwijk werken al jarenlang samen; voorheen bij Bevers Steencentrum in Veghel, en sinds 2007 als compagnons aan de Canadabaan in Nistelrode. Die eerste jaren stond er alleen een blokhut, van waaruit zij hun steencentrum gestaag opbouwden. Na zo’n vier jaar betrokken zij het grote pand op dezelfde locatie, terwijl de showtuin alsmaar groter werd en het aanbod groeide. Die groei, die zet zich stevig voort. Ook in coronatijd. Want ook bij Bevers zagen ze dat mensen massaal aan de slag gingen met huis en tuin. En voor dat laatste, die tuin en tuinbestrating en alles wat erbij hoort, ben je bij Bevers aan het juiste adres.

Keuze

Want er valt nogal wat te kiezen bij Bevers Steencentrum. Honderden soorten tegels, maar ook grind, voegmiddelen, afrasteringen en nog veel meer. Kortom: alles voor je tuin, behalve het groen. De voorraad is enorm. Want behalve het pand aan de Canadabaan hebben de heren ook nog een opslagruimte in Heesch. En in het aangekochte grotere pand kunnen ze nóg meer voorraad kwijt. Ook komen er kantoorruimtes, en in de enorme loods wordt behalve opslag ook een showroom gerealiseerd. Maar de voornaamste showroom speelt zich in de buitenlucht af. Op een totaal oppervlak van zo’n 3.000 vierkante meter kan de klant alles bekijken, bevoelen en testen om uiteindelijk een weloverwogen keuze te maken. Bovendien werkt Bevers samen met zo’n zeventig vaklieden als hoveniers, stratenmakers, metselaars en elektriciens: altijd de juiste persoon voor de juiste klus.

Ontwikkelingen

Bevers gaat met zijn tijd mee. Om verdroging van de natuur tegen te gaan leveren zij ook tegels die waterdoorlatend zijn, en zelfs voegenmiddel dat wel water doorlaat maar waar geen onkruid of mier doorheen komt. De heren zijn druk bezig met de uitbreiding van de showtuin, en het op orde brengen van de binnenshowroom. Intussen blijven klanten gewoon welkom. Graag tot ziens!

Bevers Steencentrum
Canadabaan 10
5388 RT Nistelrode
0412-613320
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.steencentrum.nl