Het 12-uurtje is een wekelijks radioprogramma bij de Lokale Omroep Mill. Dit wordt elke zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur gepresenteerd door Tom Raaijmakers en Corné Kremers.

Naast gezellige muziek en leuke nieuwtjes, zijn er ook telefonische interviews over de meest uiteenlopende onderwerpen. Maar komende zondag maken zij ook de 5 genomineerden bekend voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2020!

Luister dus mee, dat kan wereldwijd via www.het12uurtje.nl.

Het 12-uurtje start zondag met een telefonisch interview met wethouder Erik van Daal. Iedereen kan namelijk weer kandidaten aandragen voor de titel Vrijwilliger van het jaar. Afgelopen jaar ging deze titel naar Geertje Braks (op de foto). Wethouder van Daal zal een toelichting geven op deze verkiezing en hoe het aanmelden in zijn werk gaat.

Verder gaan Tom en Corné bellen met Anita van Kraaij van Onder de Kersenboom in Mill. Samen met Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado organiseert zij 2 weekenden lang inspiratiedagen voor kerst 2020. Welke trends er zijn voor kerst dit jaar en hoe je ondanks corona toch sfeervol kerst kunt vieren, daarover weet Anita ongetwijfeld meer te vertellen.

In het Land van Cuijk slaan de 5 lokale partijen van het CDA de handen ineen en vormen gezamenlijk CDA Land van Cuijk. Dit met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen in november volgend jaar voor de gemeenteraad Land van Cuijk, die per 1 januari 2022 aan de slag gaat. Ron van Lith, voorzitter CDA Mill en Sint Hubert is telefonisch te gast in Het 12-uurtje.

Tot en met 31 oktober kan iedereen kandidaten nomineren voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2020. In Het 12-uurtje maken Tom en Corné de 5 genomineerden voor deze titel bekend. Als alles volgens plan verloopt, zullen de genomineerde ondernemers live in de uitzending worden gebeld. Op vrijdag 20 november zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Daarnaast zijn er de vaste onderdelen zoals Elvis-Time, de winnaar van de prijsvraag en nieuw is de Kerstplaat van deze week. Want kerstmis is de gezelligste tijd van het jaar en Het 12-uurtje is het gezelligste radioprogramma. Dat komt dus samen in de Kerstplaat van de week.

Meer weten? Like dan de Facebookpagina en zie www.het12uurtje.nl.