Onlangs heeft u van Brabant Water de jaarafrekening ontvangen met daarop ook de gemeentelijke aanslagen rioolheffing en afvalstoffenheffing.

Als u zich heeft aangemeld via Mijn Brabant Water, ontvangt u een email, dat uw jaarafrekening klaar staat. Heeft u zich niet aangemeld, dan ontvangt u de jaarafrekening via de post.

Kwijtschelding

Als u uw aanslag niet kunt betalen, dan kunt u kwijtschelding aanvragen. Of u in aanmerking komt, hangt af van uw persoonlijke en financiële omstandigheden (zoals inkomen, vermogen en woonlasten). Voordat u kwijtschelding gaat aanvragen, raden wij u aan om de algemene informatie over kwijtschelding op de website goed door te lezen. Aanvragen kan via onze website www.gemeente-mill.nl.

Alleenwonend

Als u in 2020 alleenwonend bent geworden, dan is dit in veel gevallen al verwerkt. Als u vindt dat dit niet goed verwerkt is, dan kunt u een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als blijkt dat ook voor u een lager tarief moet gelden, dan krijgt u een bedrag van € 4,15 per maand terugbetaald. Gelieve altijd uw accountnummer door te geven en de ingangsdatum van alleenwonen. Het accountnummer staat rechts op uw jaarnota. Hebt u geen internetaansluiting of een eigen e-mailadres, dan kunt u dit ook telefonisch melden via 0485-460 300.

Bezwaar maken?

Zijn er volgens u vergissingen gemaakt of bent u het niet eens met de aanslagen rioolheffing af afvalstoffenheffing? Neem bij twijfel eerst even telefonisch contact met de gemeente op via 0485-460300.
U kunt binnen zes weken (na dagtekening op de jaarnota) schriftelijk een ondertekend, bezwaar indienen tegen de aanslag. Bezwaren kunt u sturen naar de heffingsambtenaar van de gemeente Mill en Sint Hubert, Postbus 7, 5360 AA Grave.