Op zaterdagavond 7 november organiseren we bij de Lokale Omroep Mill wederom een Telebingo. Deze start om 20.30 uur en er zijn uitsluitend geldprijzen.

Als u mee wilt spelen kan dat door het verschuldigde bedrag (Eur 10,- per kaart) over te maken op bankrekening NL83 Rabo 013.43.19.990 t.n.v. Lokale Omroep Mill. Vergeet daarbij niet het adres te vermelden waar de kaarten bezorgd moeten worden.

Na ontvangst van de betaling ontvangt u de bingokaart(en) in de bus. Meespelen kan alleen binnen de Gemeente Mill en Sint Hubert. Uw betaling dient uiterlijk vrijdag 6 november 12.00 uur bij ons binnen te zijn.

Er worden 5 rondes gespeeld. De eerste 4 rondes is de prijs Eur 100,- en de 5e Eur 350,-. Er worden dus geen waardebonnen uitgegeven.

Bij onvoldoende deelname houdt de Lokale Omroep Mill zich het recht voor om de Telebingo niet door te laten gaan en gedane betalingen terug te storten.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.