Afgelopen zomer startte de verkoop van fase 1 van project Thuis in Mill: 8 energiezuinige twee-onder-een kapwoningen met garages aan de Havikstraat. De verkoop loopt goed door. In februari/maart 2021 zal de bouw starten en de eerste schop de grond in gaan.

De nieuwbouwwoningen zijn extra energiezuinig en bieden je meerdere grote duurzame en financiële voordelen. Welke? We zetten ze graag voor je op een rij:

Aardwarmte

Elke woning in dit project wordt voorzien van een aardwarmtepomp. Door zo’n warmtepomp met een bodemlus kun je – naast je huis verwarmen - ook je huis koelen. Ideaal voor in de warme zomermaanden! Daarnaast wordt er een balansventilatiesysteem toegepast. Deze zorgt ervoor dat voorverwarmde buitenlucht via het plafond de woning in geleid wordt. Dat betekent: geen tocht meer in huis.
Wist je dat de aanleg van een warmtepompinstallatie met vloerverwarming en balansventilatie om een forse investering vraagt? Het mooie is dat die investering in de koopsom van het huis is inbegrepen. De woning is dus volledig op de toekomst voorbereid, qua duurzaamheid én comfort.

Energiezuinig = lagere woonlasten

Energiekosten vormen een belangrijk deel van je maandelijkse woonlasten. De woningen in project ‘Thuis in Mill’ zijn bijzonder energiezuinig, en daardoor zijn je woonlasten aanmerkelijk lager. De woningen voldoen aan de strengste eisen en hebben het hoogste energielabel A+. Je draagt hiermee bovendien bij aan een beter milieu!

Snelle waardestijging

Nieuwbouwwoningen stijgen daarnaast sneller in waarde dan bestaande woningen. Dat is niet verwonderlijk. Je steekt geen geld in overdrachtsbelasting of kostbare vervanging van een keuken of badkamer. De waarde van de woning is daardoor al snel hoger dan je hypotheek.

Nog enkele woningen beschikbaar

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in fase 1. Alle twee-onder-een-kapwoningen zijn voorzien van een geïsoleerde garage en luxe sanitair en tegelwerk. Parkeren kan op je eigen oprit. Prijzen vanaf € 329.000 VON.
We bieden je tevens veel extra opties en uitbreidingsmogelijkheden zodat je je woning helemaal naar eigen wens kan samenstellen.

Wil je meer weten over wonen in de Havikstraat in Mill? Kijk op de website www.thuisinmill.nl of neem contact op met makelaarskantoor Twan Poels (tel. 0485-319 220) of Bernheze (tel. 0413-243 818).