Albert Heijn Mill is weer open. De ondernemers Bram en zijn vader Luc van de Ven openden vandaag de deuren van de volledig verbouwde supermarkt.

De winkel is iets groter geworden en heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruimer assortiment aan verse producten en afrekenen gaat sneller door meer zelfscankassa’s.

“De winkel is prachtig geworden,” vertelt Bram van de Ven enthousiast. “De reacties zijn zeer positief. Klanten zijn verrast door de nieuwe, ruime inrichting en de uitbreiding van ons versassortiment.” Voor de kleine klanten is er een speciale vrolijke kinderwand waar ze met tablets allerlei spelletjes kunnen spelen. Ook de totaal vernieuwde Etos en Gall & Gall zijn vandaag open gegaan.

Vers

Bij binnenkomst word je direct verrast met een wereld van verse groente en fruit. Er is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Ook krijgt de winkel elke dag verse sushi geleverd. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vers brood, gebak, verse noten, vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes.

Innovaties

Naast de zes zelfscankassa’s heeft Albert Heijn Mill ook beeldschermen in de winkel en elektronische schapkaartjes. Ondernemer Bram van de Ven: “We kunnen onze klanten nu nog meer inspireren met de grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. En met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment.”

Door een nieuwe installatie die warmte terugwint wordt er geen gas meer gebruikt. “Dat levert een enorme energiebesparing op, hiermee zijn we ook duurzamer geworden,” aldus Bram van de Ven.

Albert Heijn Mill is open van maandag tot en met woensdag van 8:00 tot 20:00 uur, op donderdag en vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur, zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zondag van 10:00 tot 19:00 uur.