Op 17 maart 2021 mogen we weer stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Politieke partijen maken op dit moment de kandidatenlijsten en inhoudelijke programma’s bekend, zo ook het CDA.

Een verrassende nieuwkomer en als nr. 3 de hooggeplaatste vrouw op de lijst is Inge van Dijk uit Gemert-Bakel. Ze is onder meer wethouder in Gemert-Bakel en voorzitter van de Brabantse partijafdeling. Ook René Peters uit Oss, woordvoerder Jeugdzorg, armoedebestrijding en Sociaal domein, gaat door en staat op een verkiesbare plek.

Fractievoorzitter van de Millse CDA afdeling Mark Janssen: ‘We kennen Inge als een zeer actieve collega, met kennis en goed gevoel voor de zorgen van gewone mensen. Ze is goed bereikbaar en weet waar het om draait’.

Voorzitter van het nieuwe bestuur CDA Land van Cuijk, Bart Claassen: ‘We zijn heel trots op de zeer hoge kandidatuur van Inge van Dijk, een groot talent uit Brabant die landelijk de kar mee gaat trekken. Samen met René Peters wonen ze dichtbij en kennen ze het Land van Cuijk goed. Een boost voor de start van onze vernieuwde lokale volkspartij, richting de ontwikkeling van de nieuwe gemeente’.

www.cdamill.nl