Corné Kremers interviewde tijdens ledenvergaderingen van de Rabobank diverse gasten. Op de foto bedankt Aernout van der Does (directievoorzitter Rabobank) hem hiervoor.

Ook deze zondag (15 november) is er in Het 12-uurtje weer een variatie aan (telefonische) interviews te horen. Tom Raaijmakers en Corné Kremers presenteren dit gezellige en informatieve lunchprogramma elke zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

De redactionele samenstelling is in handen van De Neije Krant. Ook wat leuks te melden wat beslist niet mag ontbreken in dit wekelijkse radioprogramma en in De Neije Krant? Mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Omdat in deze coronatijd bijeenkomsten houden niet mogelijk is, zocht Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen naar een andere mogelijkheid om belangstellenden te informeren. Dit gaan zij eind deze maand doen met 4 online live broadcasts. Deze gaan over food & Agri, duurzaam wonen, duurzaam ondernemen en leefbaarheid in de kernen. Iedereen kan zich hiervoor gratis aanmelden. Over hoe dit in zijn werk gaat bellen Tom en Corné met Aernout van der Does, directievoorzitter van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen.

In de rubriek “uitvliegers” bellen Tom en Corné regelmatig met ex-inwoners uit onze gemeente die nu in het buitenland wonen. De in Mill geboren en getogen Bram van Reijmersdal woont alweer een jaar of zeven in Las Lagunas de Mijas in Málaga. Waarom hij naar Spanje vertrok, wat hij er zoal doet maar ook hoe het daar nu in coronatijd is, komt zondag aan de orde in het gesprek met Bram.

Marc van Lieshout is ondernemerscoach en schreef het Boek “Het verschil maken” wat deze maand verschijnt. Een boek vol tips en inspirerende verhalen voor ondernemers. Marc zou te gast zijn als gastspreker bij het OCMill, maar I.V.M. corona ging deze bijeenkomst niet door. Toch willen Tom en Corné graag dit boek bij ondernemers onder de aandacht brengen en vandaar dat ze zondag met Marc gaan bellen.

Sinds deze maand is er op de brede school aan de Langenboomseweg in Mill ook een Samen naar School klas. Een bijzondere klas in een gewone school waar kinderen met een ontwikkelingsachterstand en/of diverse beperkingen passende zorg, ontwikkelingsstimulering en onderwijs krijgen. Zondag is er een telefonisch interview met Anneke Joren - Roelofs van Stichting Lotta. Zij zijn initiatiefnemers van dit soort klassen.

De verkiezingen in de USA, wat een ongelofelijke soap. Maar hoe is het om midden in dat alles te wonen en werken. Dat weet Tom de Man. Samen met zijn vrouw woont en werkt hij in Washington DC. Zondag is hij telefonisch te gast in Het 12-uurtje om over zijn ervaringen te vertellen.

Verder is het ook weer Elvis-Time, is er de kerstplaat van deze week en uiteraard zal de winnaar van De Neije Krant prijsvraag bekend gemaakt worden. Like voor meer informatie ook de Facebookpagina van Het 12uurtje en zie www.het12uurtje.nl.