Zangeres Nona van der Wansem was afgelopen zondag (8 november) telefonisch te gast in het L.O.M.-radioprogramma Het 12-uurtje. Deze enthousiaste Udense zangeres is het super talent van dit moment.

Zenders als 3FM, Radio 538 en NPO Radio 2 zijn super enthousiast over haar muzikale kwaliteiten. Maar ook bij Omroep Brabant is ze vaak te horen. Haar nieuwe singel 'Forever Yours' slaat landelijk enorm aan en werd vorige week Topsong op NPO2.

De Lokale Omroep Mill heeft een goeie band met Nona. Want haar vader Jaap maakte vele jaren een eigen radioprogramma bij de Lokale Omroep Mill. Over muziek in haar jeugd en waar haar inspiratie vandaan komt vertelde ze in het interview in Het 12-uurtje. Ook vertelde ze dat het geplande optreden op Pinkpop van dit jaar is doorgeschoven naar 2021. Volgens programmamakers Tom Raaijmakers en Corné Kremers zal Nona binnen afzienbare tijd ook beslist wereldwijd door gaan breken. Nona: “Maar jullie mogen me altijd blijven bellen voor een interview bij de Lokale Omroep Mill.”

Beluister dit gesprek via www.facebook.com/12uurtje.