Afgelopen dinsdag 10 november heeft Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen de uitslag bekend gemaakt van Rabo ClubSupport editie 2020.

Maar liefst 697 verenigingen en stichtingen hebben dit jaar deelgenomen en vol enthousiasme campagne gevoerd om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. In totaal hebben ruim 11.000 leden van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen €260.000 verdeeld over hun favoriete clubs en verenigingen.

697 verenigingen uit de regio krijgen vanuit Rabo ClubSupport dit jaar ondersteuning

Deze editie hebben wij weer mooie bestedingsdoelen voorbij zien komen. Een van deze clubs is Stichting Sneeuwbal. Zij gebruiken de steun om de minima van Gemeente Boxmeer ook tijdens de feestdagen te voorzien van een kerstpakket. Voetbal Vereniging Vianen Vooruit gebruikt de ondersteuning om de accommodatie te verduurzamen door o.a. led-verlichting aan te leggen. En net als afgelopen jaar wist Hospice de Cocon/VPTZ Land van Cuijk de meeste stemmen op te halen, maar liefst 612 stemmen.

Veel clubs en verenigingen hebben het de afgelopen periode zwaar te verduren gehad door de crisis. Er kan o.a. nog steeds niet gesport, gezongen en gedanst worden zoals we dat gewend zijn en daarom kunnen clubs en verenigingen een steuntje in de rug goed gebruiken. Want een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Daarom investeert Rabobank al jaren met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven.

Op dinsdag 10 november zijn de resultaten bekendgemaakt en werden alle deelnemende clubs en verenigingen verrast met een gepersonaliseerde video. In de video die zij per e-mail hebben ontvangen werd het opgehaalde bedrag van de betreffende club vermeld. Ben je ook benieuwd wat de clubs uit het Land van Cuijk en Maasduinen hebben opgehaald? Kijk dan voor de volledige uitslag op https://www.rabo-clubsupport.nl/land-van-cuijk-maasduinen/resultaten