Foto: Rob van Berkel Photography

Juist in deze tijd is succesvol ondernemen een hele uitdaging. Marc van Lieshout uit Uden weet dat als geen ander. Hij schreef een boek over hoe je als ondernemer het verschil kunt maken.

Succes komt niet zomaar aanwaaien en succesvol ondernemen op een manier die bij je past evenmin. In zijn boek ‘Het verschil maken’ schrijft hij over de stappen die je daarvoor moet nemen, geeft hij tips en lees je inspirerende verhalen van ondernemers.

“Succesvol ondernemen op een manier die bij je past begint met helder hebben wie je bent, wat succes voor jou betekent en wat betekenisvol ondernemen voor je inhoudt. Als je daar achter bent, kun je elke dag met plezier je klanten een glimlach bezorgen. Dat doe je door aantrekkelijk te zijn voor de ander, door waarde toe te voegen, een bijdrage te leveren en écht te helpen. Wees relevant voor de ander en werk samen aan winst waar je trots op bent”, aldus Marc.

Een praktisch boek voor ondernemers

“Als boerenzoon heb ik een voorliefde voor familiebedrijven en het ondernemen in familiebedrijven. Als marketeer, strateeg en ondernemerscoach zag ik dat er geen goede opleiding was om ondernemer te worden. Wel zijn er legio boeken over management, leiderschap, organisatiekunde, marketing en ga zo maar door. Boeken over de vele componenten die belangrijk zijn voor succesvol ondernemen. Veel van deze boeken heb ik gelezen. Ik heb me er grondig in verdiept en de essentie eruit gedestilleerd. Mijn boek bestaat uit duidelijke theorie, maar bevat ook opdrachten voor ondernemers en professionals die het verschil willen maken. Het is een praktisch boek voor ondernemers en ondernemende professionals.”

Over het boek

“In het boek ‘Het verschil maken’ sta jij als ondernemer (of als ondernemende professional) centraal. 7 stappen, 7 essentiële onderdelen vormen de weg naar succesvol ondernemerschap. Per stap kun je als ondernemer direct aan de slag om de juiste veranderingen bij jezelf en je medewerkers door te voeren. Het gaat om doelen realiseren, de kracht van je bedrijf optimaal benutten en zo het verschil maken.

‘Het verschil maken’ is het resultaat van 25 jaar ervaring. Van 10 jaar ontwikkeling en het uitvoeren van ondernemerscoachtrajecten. Het boek is getoetst en aangescherpt door de vele mkb’ers die het programma Succes for you met de 7 stappen hebben doorlopen.

Het boek helpt je op weg naar verbetering van je ondernemerschap en naar succesvol ondernemen met je bedrijf.”

Over de auteur

Marc van Lieshout is ondernemerscoach en begeleidt al jaren ondernemers. Hij doet dat met succes en ontwikkelde dan ook de methode Succes for you. Als zelfstandig ondernemer weet Marc wat er komt kijken om klanten te vinden die bij je passen. Hij (her)kent de twijfel en onzekerheden als het even niet loopt of je een tegenslag te verwerken krijgt. Zelf verliest hij zichzelf soms ook in de waan van de dag. Het ontwikkelen van Succes for you heeft hem geholpen om een methode te vinden om hiermee om te gaan. Dat gunt hij andere ondernemers ook.

Meer weten over de auteur of het boek? Kijk dan op https://succesforyou.com/het-verschil-maken/.

Wil je het boek direct met € 10,- korting bestellen? Dat kan via https://succesforyou.com/product/boek-het-verschil-maken/ en met de code PRE-SALE-10. Wees er wel snel bij, want de code is geldig tot en met zondag 22 november 2020.