Morgen, vrijdag 20 november zal de winnaar bekend gemaakt worden van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2020. Dit alles is te volgen via een live radioprogramma bij de Lokale Omroep Mill tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Dit programma wordt gepresenteerd door Frank Peters, Henk Ermers, Thijs van den Heuvel en Corné Kremers. Wethouder Jos van den Boogaart zal rond 15.30 uur de winnaar van de Ondernemersprijs bekend maken. Hoe dit in zijn werk zal gaan is nog even afhankelijk van de dan geldende RIVM-maatregelen.

Verder hoort u in de programma meer over de genomineerde ondernemers, is er gezellige muziek en worden ook de winnaars bekend gemaakt van een speciale ondernemersquiz die afgelopen weekend (14 november) in De Neije Krant stond. Onder alle juiste inzendingen wordt 10 keer een OCMill cadeaubon a 20,- euro verloot. De winnaars worden live in de radio-uitzending gebeld. Dit alles is onderdeel van de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland die elke derde donderdag van november uitroepen tot Dag van de Ondernemer.

De Lokale Omroep Mill is via alle providers te ontvangen. Check voor een overzicht van frequenties of om wereldwijd live mee te luisteren www.lokaleomroepmill.nl.