Elke week is er een prijsvraag te vinden in De Neije Krant. De vraag gaat altijd over een artikel wat vorige week in De Neije Krant stond. U doet er dus goed aan de krant na het lezen nog een weekje te laten liggen.

De oplossing kunt u tot en met aanstaande vrijdag mailen, sturen per post of appen naar het speciale Neije Krant Prijsvraag-nummer. Onder alle juiste oplossingen verloten we elke week een Neije Krant koektrommel met koekjes, een tas van de Neije Krant en een Ontdek Mill kalender.

Extra prijs

Maxime Meiland, Roxeanne Hazes en Gordon schreven onlangs ieder een Sinterklaasboek voorzien van mooie tekeningen. De komende 2 weken geven we via deze prijsvraag een pakket met de 3 boeken weg. De winnaar zal bekend gemaakt worden in het L.O.M.-radioprogramma Het 12-uurtje op zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Prijsvraag

De kooplieden op de Weekmarkt deelden in de herfstvakantie tegoedbonnen uit voor een gratis kopje koffie of thee bij een horecagelegenheid in Mill. Deze bonnen blijven uiteraard nog geldig tot een x aantal weken nadat de horeca weer open mag. Maar bij welke horecagelegenheid in Mill gelden deze tegoedbonnen van de Weekmarkt?

Antwoord

App het antwoord naar: 06 22 888 404 (dit nummer accepteert alleen appjes)
Mail het naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of per post naar: De Neije Krant Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill

Winnaar

Uw antwoord moet uiterlijk aanstaande vrijdag 27 november binnen zijn. Komende zondag hoort u in Het 12-uurtje bij de Lokale Omroep Mill tussen 12.00 uur en 14.00 uur wie de winnaar is.