Op 8 november om 14.30 uur heeft zonder de nabestaanden het jaarlijks terugkerend In memoriam Concert plaats gevonden bij Buitenplaats Zevenhutten. De nabestaande hebben via een livestream het concert kunnen horen en zien.

De reacties die Schrijen heeft ontvangen waren hartverwarmend! De mooie ondersteunende woorden en mooie liedjes hebben de nabestaanden goed gedaan. Een nabestaande schreef “Dit doet zo goed, het gemis is al groot, maar nu mis ik ook het bezoek, wat veel minder is met corona. Ook dat er niet zoveel mensen op de uitvaart waren, doet nog steeds pijn. Het alleen zijn en de eenzaamheid valt me zwaar. Wat doet zo’n concert, je dan goed! Dat er mensen zoals Schrijen zijn die daar oog voor hebben, die dat begrijpen. Je voelt je gezien en gehoord, dat ontroerd me”.

Schrijen wil juist in deze periode met dit concert een troost en steun zijn voor meer mensen in de regio. Ook voor mensen die niemand hebben verloren wordt het concert ter beschikking gesteld! Er zijn meer mensen die door de Coronatijd het heel moeilijk hebben.

Het concert is opgenomen en zal de komende week aan de regionale tv zenders ter beschikking worden gesteld. Ook aan de verzorgingstehuizen die daar interesse in hebben worden benaderd. Maar uiteraard mogen instanties ook contact opnemen met Schrijen, tel. 0485-521111 of een mailtje sturen.

Troostboom

Daarnaast hebben zij een troostboom staan op alle locaties. Zoals u ziet op de foto wordt het initiatief omarmt door de mensen. Iedereen is van harte welkom die op welke manier steun zou ondervinden om een kaartje met troostwoorden, een gedachte of een mooie herinnering te delen in de troostboom. Heeft u geen kaartje, dan hebben wij dat voor u.

Waar en wanneer?

In de maand november.

Maandag tot en met vrijdag van 11.30 uur tot 13.30 uur of 15.30 uur tot 17.30 uur in Boxmeer en Cuijk. Zondag van 14.00 uur tot 16.00 uur in Gennep.

Onze locaties zijn:

  • Hollesteeg 1a, Boxmeer
  • Hoenderberg 9, Cuijk
  • Kleermakersgroes 150, Gennep