Foto: Cockie Kremers

Op 1 december aanstaande is Felix de Man uit Mill precies 25-jaar werkzaam bij Witgoedspecialist HAKU in Schaijk. Dit jubileum willen Mia en Hans Kuijpers van Witgoedspecialist HAKU niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom bedachten zij een actie waarmee niet alleen Felix in het zonnetje wordt gezet, maar waarmee iedereen kans maakt op HAKU cadeaubonnen.

Felicitatiekaart

In zowel de gemeente Mill en Sint Hubert als in Schaijk en omgeving wordt een speciale felicitatiekaart verspreid. In de gemeente Mill en Sint Hubert valt deze samen met De Neije Krant dit weekend (28 november) in de bus. Schrijf op deze kaart een felicitatie voor Felix, voorzie deze kaart van uw eigen adresgegevens als afzender en een postzegel en stuur deze VOOr zaterdag 5 december naar HAKU in Schaijk. Onder alle ontvangen kaarten worden 3 cadeaubonnen verloot a 200,- euro, 100,- euro en 50,- euro.

Andere kaart

Hebt u de speciale felicitatiekaart niet ontvangen? Dan kunt u uiteraard ook een andere kaart met uw felicitatie en of persoonlijke boodschap opsturen naar:

Witgoedspecialist HAKU
TAV Felix de Man
Europaplein 9
5374 BM Schaijk

Meer weten over Witgoedspecialist HAKU? Like de Facebookpagina en zie www.haku-witgoed.nl.