De Expierence tocht: het geheim van de Barendonk (escaperoom in de buitenlucht)

Landgoed de Barendonk in Beers is ook een van de bedrijven in de groene ruimte die activiteiten aanbieden voor groepen.

Tessa vertelt; “Het is niet onze hoofdactiviteit, die ligt bij het aanbieden van overnachtingen, maar er zijn vaak groepen die niet overnachten en toch graag iets organiseren; daarom hebben wij al een aantal jaren een gevarieerd aanbod van groepsuitjes; Momenteel is veel vraag naar een “Coronaproof” uitje en dat is de “Barendonk Experience tocht”. Deze tocht is ook heel geschikt voor gezinnen. Wat speelt er?

Landgoed de Barendonk dreigt in beslag genomen te worden door de gemeente Cuijk. Tenzij er een lang verloren gewaande akte in een verborgen schatkist gevonden wordt. De spelers zijn amateur-schatzoekers die worden ingeschakeld om aanwijzingen op het landgoed te onderzoeken om zo de schatkist te vinden. De groep wordt opgedeeld in kleinere teams. Ieder team krijgt een plunjezak mee met daarin diverse hulpmiddelen. De teams gaan op pad om de opdrachten uit te voeren verspreid over het landgoed. (tijdsduur 1,5 tot 2 uur)

De activiteit is geschikt voor alle leeftijden, maar iedereen moet wel goed kunnen lopen. (wandelschoenen worden aangeraden)

Minimaal 3 personen: Speciale najaarsprijs 2020; € 10,50 pp incl. 1 drankje (volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar). Reserveren kan via Tessa of Liesbeth op telefoon 0485-316436 of maak een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

http://www.barendonk.nl/barendonkuitje