De samenwerking tussen Peutergroep de Blokkendoos in St. Hubert en basisschool de Schare in St. Hubert is helemaal top! De kleuters en peuters spelen vaak gezellig met elkaar.

Elke dinsdagochtend en donderdagochtend spelen we gezellig samen buiten. Vaak helpen de kinderen van de basisschool de peuters op de schommel met duwen.

Ook hebben we onze thema 's op elkaar afgestemd. Nu hebben we het thema kunstenaar en Sinterklaas. Leuk en verrassend om te zien hoe de rollenspellen worden gespeeld. De poppenkastpoppen worden vaak voor de dag gehaald en steeds vaker worden de peuters uitgenodigd om te komen kijken bij de onderbouw.

Op deze manier maken de kinderen van De Blokkendoos spelenderwijs kennis met het basisonderwijs, de kinderen en de juf zodat er een vloeiende overgang is als het kind 4 jaar wordt. Zo werken we samen aan een doorgaande lijn van peutergroep naar de basisschool.

Indien u geïnteresseerd bent in de opvang voor uw peuter kunt u via de website onder het kopje rondleiding aanvragen deze invullen, zodat er een rondleiding gepland kan worden. Ook kunt u voor informatie bellen met de locatie en vragen naar Diana.

Meer weten? Zie www.spring-kinderopvang.nl / 06 - 31 90 16 75.