Foto: Cockie Kremers

Het is alweer zes jaar geleden dat Corina van den Durpel uit Beers als beheerder begon in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Maar ze verruild deze baan tegen de functie als woonzorgassistente bij zorgcentra Castella in Cuijk.

“En nee, beslist niet omdat ik het hier beu was, maar soms is het beter om iets anders te gaan doen. Ik werk graag met mensen, ik praat graag maar kan ook goed luisteren en ik zorg graag voor anderen. Dat alles hoort ook bij een functie als beheerder maar komt ook in deze nieuwe baan bij elkaar. Maar ik zal de gasten hier in Myllesweerd enorm gaan missen.”

Corina zorgde ervoor dat ze snel op de hoogte was van wat er leefde en speelde in Mill toen ze als beheerder in Myllesweerd begon. “Ik hoefde daar niet veel moeite voor te doen. Ik ben geïnteresseerd in mensen en wat men zoal doet. In mijn vrije tijd bezocht ik hier in Myllesweerd de pronkzittingen, concerten en andere shows. Ook met de kermis en carnaval ben ik hier in Mill te vinden. Ook werd ik wel eens gevraagd om als jurylid actief te zijn. Dan leer je vanzelf veel mensen kennen en zij ook mij.”

Omdat Corina veel mensen kent en in deze coronatijd een uitgebreide afscheidsborrel niet kan, wil ze via deze Neije Krant iedereen bedanken. “Iedereen wil ik enorm bedanken voor de warme deken en de vele fijne contacten. Ik vind het erg jammer dat ik nu niet persoonlijk van al mijn gasten afscheid kan nemen. Daarom wil ik via deze weg tegen iedereen dank je wel zeggen voor de mooie jaren en vele gezellige momenten hier in Cultureel Centrum Myllesweerd.”