Afgelopen zaterdagavond vierde heel Nederland pakjes avond. Sinterklaas werd deze avond zelf ook in het zonnetje gezet, tijdens het televisie programma “Heerlijk avondje voor Sinterklaas”.

Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn als hij tijdens deze show ook niet zelf een aantal kinderen verrast. Zo ook Emma & Linde uit Mill.

Vanwege de hartziekte van Emma, mogen Emma en haar zusje Linde al ruim 13 weken niet naar school, dit op advies van de cardioloog. Dit verdiende een leuke verrassing aldus de redactie van “Heerlijk avondje voor Sinterklaas”

Emma en Linde zaten rustig op de bank het Sinterklaas Journaal te kijken, wanneer plotseling Gluurpiet op het raam bonst. Op afstand in de tuin praat hij met de meisjes over hoe het is om thuis te zitten en wat ze doen om de tijd door te komen. Ze vertelden dat ze graag zelf vlogs maken over het bakken van pepernoten, appeltaart en het versieren van cup-cakes. Ook vertellen ze dat ze zelf graag vlogs kijken van Rutger & Thomas.

Hierna breekt Sinterklaas even in om te zeggen dat Gluurpiet even in zijn zak moet kijken voor een cadeau. Emma & Linde krijgen een eigen echte vlogcamera! Precies degene die op hun verlanglijstje stond! Wanneer Gluurpiet informeert of de meisjes wel weten hoe de camera werkt en dat nog niet helemaal weten, zegt hij dat hij nog wel twee technische jongens heeft meegenomen en hij ze even uit zijn auto gaat halen.

Even later komt hij terug met, jawel Rutger en Thomas! De YouTubers waar de meisjes allebei zo’n fan van zijn! Tijdens het programma maakt Gluurpiet een foto van de meisjes samen met Rutger & Thomas, welke niet zo heel goed lijkt te zijn gelukt. Gelukkig was er daarna nog wel tijd om een aantal leuke foto’s te maken, een ervaring om nooit meer te vergeten!

Binnenkort lanceren Emma & Linde hun eigen YouTube kanaal, waar je al hun vlogs kan gaan volgen, onder de naam “De Creatieve Zusjes”.

De uitzending van zaterdagavond is hier terug te zien/luisteren.