Foto: Cockie Kremers

Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk (RBT) presenteert op dinsdag 15 december haar ideeën voor de promotie van toeristisch Land van Cuijk in 2021.

Aanmelden voor de onlinepresentatie, die om 10.30 uur begint en maximaal een uur duurt, kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle deelnemers ontvangen daags van tevoren de link waarmee zij de presentatie kunnen volgen.

De onlinepresentatie geeft antwoord op vragen als ‘hoe interesseren we potentiële bezoekers om (ook) in 2021 naar het Land van Cuijk te komen’, ‘hoe verleiden we de al aanwezige gasten om ook andere bijzondere plekken in de regio te bezoeken’ en ‘hoe stimuleren we dat ook inwoners van het Land van Cuijk, nog meer dan nu, hun achtertuin gaan ontdekken’.

Tijdens de onlinepresentatie van 15 december wordt ook het vernieuwde aanbod aan promotiemiddelen gepresenteerd. De promotiemiddelen ontwikkelt het RBT samen met partners Cybox en Vita Magazine.

Afgelopen zomer organiseerden zij een roodtrip waarbij ze met een rode Fiat diverse campings, terrassen en andere mooie locaties in het Land van Cuijk bezochten. Dit om de toeristen en eigen inwoners te attenderen op de vele mooie plekken in onze regio.