Foto: Cockie Kremers

Deze week hebben medewerkers van Bij Sas en Bep in Mill kerstattenties ingepakt voor de gasten van de Zonnebloem afdeling gemeente Mill en Sint Hubert. Binnenkort worden deze door de vrijwilligers en contactpersonen op zo’n 140 adressen in onze gemeente persoonlijk afgegeven.

Door de bekende redenen konden dit jaar al veel activiteiten niet doorgaan en ook de sfeervolle kerstviering van de Zonnebloem is geannuleerd. Via deze mooie en lekkere kerstattentie wil de Zonnebloem aan haar gasten laten weten dat ze hen niet vergeten zijn. Zij hopen in 2021 weer snel gezamenlijke activiteiten te kunnen organiseren met vele persoonlijke ontmoetingen.

Wilt u meer weten over de Zonnebloem gemeente Mill en Sint Hubert? Hebt u een lichamelijke beperking en wilt u zich aanmelden als gast? Of kent u iemand die eigenlijk gast zou moeten worden van de Zonnebloem? Neem dan contact op met Corry Toonen in Mill. Ook als u vrijwilliger wilt worden hoort de Zonnebloem graag van u. Corry Toonen tel. 06 51 52 82 04.