Sint Hubert staat qua interviews centraal in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje van zondag 13 december. Maar er zijn uiteraard veel meer zaken die besproken worden.

Daarnaast is er leuke muziek, krijgt u antwoorden op vragen die u niet had en komen actuele ontwikkelingen in de gemeente Mill en Sint Hubert aan de orde. Het 12uurtje wordt wekelijks gemaakt door Tom Raaijmakers en Corné Kremers en is bij de Lokale Omroep Mill op zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te horen.

Jasmijn van den Hoogen uit Sint Hubert is zangeres en schrijft ook haar eigen liedjes. Op 4 december lanceerde zij een EP met een aantal van haar nummers. Over haar muziek, haar inspiratie en muzikale plannen bellen Tom en Corné deze week in Het 12uurtje met Jasmijn.

Een aangekondigde expositie in het Cuijkse winkelcentrum ging eerder dit jaar niet door. Maar dit en volgend weekend kunnen belangstellenden de expositie dan toch bezoeken. Peter Bergenhenegouwen uit Sint Hubert is een van de deelnemende kunstenaars. Hij zal in Het 12uurtje een toelichting geven op deze expositie.

Rik van de Wiel is voorzitter van ’t Kreatief in Sint Hubert. Dit ontmoetingscentrum voor jeugd bestaat deze maand 50 jaar. Door de bekende redenen kan een groots jubileumfeest niet doorgaan. Activiteiten worden daarom een jaar doorgeschoven. Met Rik wordt in Het 12uurtje teruggekeken op 50 jaar Kreatief in Sint Hubert.

Op 24 november 2021 worden de raadsverkiezingen gehouden voor de Gemeente Land van Cuijk. In onze gemeente hadden we de laatste periodes 3 politieke partijen om uit te kiezen. Dat gaan er meer worden. Liberaal LVC is er daar eentje van. Zij zoeken op dit moment ook naar leden en achterban in de huidige gemeente Mill en Sint Hubert. In Het 12uurtje gaan Tom en Corné hierover bellen met Liesbeth van Heeswijk van Liberaal LVC.

Sasja van Boxtel is adjunct-directeur van het Merletcollege. Met haar wordt gesproken over een speciale actie op de vestigingen van het Merlet in Cuijk, Grave en Mill. Zij doen namelijk iets speciaals voor gezinnen die het financieel of sociaal wat minder gemakkelijk hebben. Voor hen stellen zij aanstaande vrijdag 18 december pakketten samen.

Verder zijn er de vaste rubrieken als Elvis-Time, de Neije Krant prijsvraag, de kerstplaat van deze week en om het carnavalsgevoel vast te houden ook de carnavalsplaat van de week. Beluister eerdere interviews uit Het 12uurtje via het eigen podcastkanaal via bv Spotify en Apple podcastst of zie voor meer informatie en om wereldwijd mee te luisteren www.het12uurtje.nl.