De corona maatregelen zorgen ervoor dat er veel creatieve ideeën naar boven komen. Zo ook bij de ZorgSchakel.

Naast de reguliere activiteiten gaan we onze leden verrassen met een jubileum presentje en versieren we de kerstwensboom. We houden de corona maatregelen scherp in de gaten zodat we de activiteiten nog kunnen aanpassen of in het uiterste geval niet door laten gaan.

Ontmoetingsruimte

Elke maandag en vrijdag ochtend ontmoeten ongeveer 17 personen elkaar in De Jachthoorn. Onder het genot van een kopje koffie gezellig bijkletsen, rummikub spelen of fanatiek een kaartje leggen dat kan allemaal een ontmoeting ruimte. Je bent van harte welkom.

Kerstversiering maken voor de Kerstwensboom

In een tijd waarin de coronamaatregelen bepalen hoeveel en welke sociale contacten nog mogelijk zijn, is het letterlijk en figuurlijk goed om te zoeken naar een lichtpunt. Ontdek Mill deed dat, en zo werd het idee geboren om een kerstboom/wensboom te plaatsen. Sterker nog: het worden er 4! Naadloos sluit dit plan aan op de landelijke campagne ‘Aandacht voor elkaar’, waarin we worden opgeroepen om in deze tijd om te kijken naar een ander.
Ook in Sint Hubert komt een kerstboom/wensboom te staan op het Ad Bogers plein. De ZorgSchakel wil graag haar steentje bijdrage om het rondom de boom gezellig aan te kleden. Op woensdag middag 9 december hebben leden van de ZorgSchakel versieringen gemaakt die zaterdag onder de kerstbom geplaatst worden.

ZorgSchakel bestaat 5 jaar

Zoals al eerder vermeld bestaat de ZorgSchakel 5 jaar. Helaas kunnen we dit nu niet samen vieren. Maar wat in het vat zit verzuurd niet. Hopelijk kunnen we volgend jaar iets leuks organiseren. We willen het jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 12 december wordt er een verassing bezorgd bij de leden. Laat je verrassen in de december maand.

Kerst Bingo

Op woensdag 16 december is er een activiteitenmiddag. De activiteit is kerstbingo. Het beloofd een gezellige middag te worden met natuurlijk ook leuke prijzen die in het teken van de kerst staan

Kerstdiner

Of het kerstdiner doorgang kan vinden in deze tijd weten we niet zeker maar als de corona maatregelen het toelaten dan is er op vrijdag 18 december het eetpunt. Natuurlijk staat het diner dit keer in het teken van Kerst. Laat je verrassen met een culinair kerstdiner. Onze gastvrouwen hebben een geweldig menu samengesteld. En onze hofleverancier René van Vonderen gaat dit diner verzorgen.