De Neije Krant verschijnt normaal gesproken elke vrijdag. Hij valt op vrijdag of zaterdag op de deurmat in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Maar 1e kerstdag is een vrijdag en ook 1 januari is een vrijdag. Daarom is er voor de feestdagen een aangepaste planning.

De Neije Krant van vrijdag 25 december vervalt en zal deze keer op woensdag 30 december in de brievenbus vallen. Berichten en advertenties voor in deze laatste editie van 2020 kunnen tot woensdagochtend 23 december worden aangeleverd. Dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De eerste Neije Krant van 2021 verschijnt op vrijdag 8 januari. Elke vrijdag of zaterdag zal deze dan zoals gebruikelijk weer vol nieuws en informatie in een oplage van 5000 exemplaren huis aan huis verspreid worden in de gemeente Mill en Sint Hubert. Berichten en advertenties kunnen tot dinsdagavond 18.00 uur voor verschijning van de krant worden aangeleverd.

Meer weten? Neem dan contact op met onze redactie. Dat kan telefonisch via 0485 32 5634 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..