Komt u ons team versterken?

Het is een feit. De gemeenten Boxmeer, Mill en Sint Hubert, St Anthonis en Cuijk gaan samenwerken, gaan één bestuur vormen en wel onder de naam: Land van Cuijk (LVC).

Als Liberaal LVC gaan wij deelnemen aan de komende verkiezingen. Voor ons als politieke partij is het van belang dat élke gemeente, elke kern, goed vertegenwoordigd is in de nieuwe gemeente Land van Cuijk. In onze visie staat namelijk letterlijk opgetekend:

‘Wij verwachten dat onze actieve leden geworteld zijn in de samenleving. Wij voelen ons van nature betrokken bij alles wat in onze samenleving speelt. We willen de afstand tussen politiek en inwoners verkleinen. Onze politiek gaat om het willen horen en zien van mensen. Jong en oud voorzien ons zo van informatie waarmee we een respectvolle, sociaal-liberale samenleving willen creëren. Dát is onze uitdaging, want we zijn allemaal anders, maar wel gelijkwaardig!’

Begrijpt u dat we daarom een beroep op u doen via De Neije Krant? Wat is belangrijk om te koesteren? Wat zou u in willen brengen? Dat weet u als beste!

Wij hebben uw inbreng, visie nodig om een zo breed mogelijk gedragen partij te zijn. We zijn niet links, niet rechts. We willen in het Land van Cuijk met een gezond stukje verstand de onderwerpen te lijf. Wij kennen geen partijpolitiek, wél argumentenpolitiek. We bespreken alle onderwerpen binnen de partij en komen er altijd uit doordat we dat op een open, democratische en respectvolle manier doen.

We zeggen als leden van Liberaal LVC wel eens tegen elkaar dat we vooral opvallen door de manier van politiek bedrijven. Mogelijk is dat de reden dat we nu al zoveel leden mogen hebben. Een grote, kleurrijke achterban is belangrijk om de juiste politiek te kunnen bedrijven. Onze leden komen nu vooral uit Cuijk en Grave waar we reeds afdelingen hebben. In de nieuwe gemeente Land van Cuijk willen wij natuurlijk dat ook de gemeenten Mill en Sint Hubert, Boxmeer en St. Anthonis sterk vertegenwoordigd zijn.

‘Argumentenpolitiek als basis om tot besluiten te komen. We ‘strijden’ met open vizier en respect voor andere partijen. Wij zijn geïnteresseerd in ieders mening en staan open voor alle argumenten zodat we voor onze inwoners de meest zuivere besluiten kunnen nemen.

Wat zijn de kleuren van Langenboom, Wilbertoord, Mill en Sint Hubert? Wilt u meedenken, meedoen? Mogen wij kennis met u maken om ervoor te zorgen dat uw huidige gemeente haar inbreng blijft behouden? Het klinkt misschien vreemd maar wij zijn in feite niet zo zeer op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in politiek maar vooral mensen die de samenleving koesteren, het belang ervan inzien en een bijdrage willen leveren aan een gemeenschap waarin iedereen een fijn leven mag hebben.

Wilt u een keer sfeer proeven en een fractieberaad bijwonen ? Misschien een cursus gemeentepolitiek volgen die wij gratis verzorgen? Kennis maken? Onze website bezoeken www.liberaal-lvc.nl? Mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

U mag mij (Liesbeth van Heeswijk) ook gewoon bellen 06-23411107 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..