Deze week kregen we op de redactie een leuke mail binnen van een van onze lezers. Het lijkt ons als redactie een mooi idee als iedereen hieraan deel zou nemen.

Vandaar dat we dit hier plaatsen:

Het jaar 2020 is een heel apart jaar door de corona, wat we als normaal beschouwde is niet meer vanzelfsprekend. Een bezoekje bij de buren, naar een eenzame oudere, allemaal niet meer normaal.

Daarom deze vraag: Als we eens allemaal een kaartje bij de buren in de bus doen. Als iedereen bij vijf buren links van je en vijf rechts van je een kaartje bezorgd. Mocht je op een hoek wonen gewoon links of rechts de hoek om gaan. Denk dat dit zeer gewaardeerd wordt en dat de contacten in de buurt ook weer beter en hechter worden.

Om de mensen die in het verzorgingshuis wonen ook te verrassen zouden we allemaal een paar kaartjes in de bus van Aldenhorst kunnen doen. Dat dan daar de kaartjes onder de bewoners worden verdeeld.

Door dit met z’n allen te doen kunnen we laten zien dat we in de gemeente Mill en Sint Hubert, Langenboom en Wilbertoord niemand vergeten in dit moeilijk jaar.

We hopen dat Iedereen meedoet, kleine moeite GROOT gebaar!