Ons kabinet heeft beslist dat het veiliger is het openbare leven zo goed als stil te leggen, de meeste winkels dicht. Het is zo, volop begrip.

We vechten met z’n allen tegen een onzichtbare vijand maar met goede wil, de regels in achtneming én het vaccin in het vooruitzicht mogen we de hoop niet verliezen, in 2021 wordt het beter!

Dit mag niet betekenen dat we elkaar intussen niet een goed gevoel moeten blijven geven, later we er voor elkaar zijn.

Aandacht voor jezelf, voor elkaar, aandacht voor pa en ma, voor opa en oma, aandacht voor familie, vrienden en vergeet de mensen niet die nu iets extra’s verdienen. Mensen in de zorg, mensen die eenzaam zijn, je buren..., kortom AANDACHT VOOR ELKAAR.

Door corona is het allemaal niet gemakkelijk maar een bloemetje kan veel doen, ze geven waardering, liefde en waar nodig troost.

Bloemen geven de boodschap die wij in deze tijd niet fysiek kunnen vertellen. Bloemen spreken de taal van liefde , vriendschap en dankbaarheid.

Bij Fleurop Vak-Bloemist Berends Bloemsierkunst in Mill kunnen ze dit weekend samen met orchideeënkweker Ben van der Kooij uit Zevenhuizen een wel heel leuke aanbieding verzorgen, grote glazen vaas mét prachtige takken orchideeën en kerstballen, mooi ingepakt voor alles samen slechts € 20,00 en dat is ook nog inclusief GRATIS BEZORGEN in de gehele gemeente Mill en Sint Hubert.

Bestellen kan via:
tel. 0485 451790
WhatsApp 06 229 08 129
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I. www.berends.nl

We gaan er met z’n allen het beste van maken en voor nu dus, even geen omhelzing, geen hand, geen zoen, geen knuffel, bloemen kunnen dat voor je doen, een fleurig sprankje hoop in deze heftige tijd!