2020 telt nog precies 2 weken, maar er zijn nog wel 3 radio-uitzendingen van het programma Het 12uurtje bij de Lokale Omroep Mill te horen dit jaar.

Zondag 20 en 27 december de reguliere uitzending tussen 12.00 uur en 14.00 uur en een speciale kersteditie op 1e kerstdag van 12.00 uur tot 15.00 uur. Tijdens deze kersteditie is er volop ruimte voor uw kerstgroeten, kerstmuziek en is er een letterspel waarbij er 5 Albert Heijn cadeaubonnen a 50,- euro verloot worden inclusief een Het 12uurtje legpuzzel. Check de speciale pagina in De Neije Krant van dit weekend.

Inhoud zondag 20 december 2020

Deze zondag is er een gesprek met Erik Jansen van het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk. Dit over de plannen en mogelijkheden in 2021.

Ook bellen Tom Raaijmakers en Corné Kremers met Willem van Beek. Hij is van de Kneep, het schrijversplatform in het Land van Cuijk.

Bart van Hees is voorzitter van Ontdek Mill en kartrekker van het project 4 Wensbomen. Hij vertelt zondag over de actuele stand van zaken.

Ook voor de Lokale Omroep Mill was 2020 een bijzonder jaar, maar 2021 zal ook bijzonder worden. Want dan staat het opzetten van een nieuwe omroep samen met Omroep Land van Cuijk op het programma. Hierover bellen Tom en Corné met L.O.M. voorzitter Mayke Selten van den Elzen.

De in Mill geboren en getogen Wil (Willem) van den broek woont al heel wat jaren in Huizen NH. Daar is hij o.a. bierbrouwer van de Gooimeer Brouwerij. Hij brouwde er ook een speciaal bier met de naam de Gekke Gèrme.

Luister live naar Het 12uurtje om niets te missen. Dat kan ook wereldwijd via de site www.lokaleomroepmill.nl en de site van Het 12uurtje zelf. Toch wat gemist? Beluister de interviews dan terug via podcast, o.a. Spotify en Apple, maar ook staan ze in de rubriek podcast op www.het12uurtje.nl.