Bij Spring Mill werken wij al jarenlang met Spring Actief, een door onszelf ontwikkelde methode om spelenderwijs aandacht te schenken aan de brede ontwikkeling van kinderen van 0-12 jaar.

Spring Actief staat voor urenlang speelplezier dankzij gevarieerde en toffe activiteiten; ontdekken, iedere zes tot acht weken is er een nieuw thema en valt er weer van alles te ontdekken; meedoen, kinderen denken mee over activiteiten; uitdaging, we sluiten aan op de ontwikkeling en de behoeftes van elk kind.

Tijdens thema Voeding heeft onze stagiaire Lieke bij BSO de Vuurtoren, een leuke kennis test gemaakt en afgenomen. De kinderen van de 8+ groep de Vuurtoren gingen in tweetallen de strijd aan. Wie wist er al veel van voeding af en wat konden we er nog van leren?

Iedereen deed natuurlijk zijn uiterste best om alle challenges te winnen.

Wist jij bijvoorbeeld dat er in een glas cola ongeveer 7 suikerklontjes zitten? En 75 suikerklontjes in een hele pot Nutella?

En om het af te sluiten hebben we gezamenlijk iets lekkers gegeten. Het was een superleuke en vooral leerzame middag!

Voor meer informatie over Spring kinderopvang kunt u terecht op onze website www.springkinderopvang.nl.

Indien u geïnteresseerd bent in de opvang voor uw kind(eren) kunt via de website onder het kopje rondleiding aanvragen deze invullen, zodat er een rondleiding gepland kan worden. Ook kunt u voor informatie bellen met de locatie: 088-208 84 39.