Het is gebruikelijk dat in de maand februari de contributie voor KBO Mill automatisch geïncasseerd wordt. Vermeldingswaardig is, dat de afgelopen negen jaar er geen contributieverhoging geweest is en ook voor 2021 heeft het bestuur besloten geen contributieverhoging door te voeren. Dat betekent dat de contributie voor 2021 € 22,- per persoon blijft.

Hoewel we het afgelopen jaar weinig of geen activiteiten hebben kunnen organiseren hebben we toch verschillende acties voor al onze leden gerealiseerd.

Daarnaast moeten we ca € 12,00 per persoon afdragen aan het hoofdkantoor van KBO Brabant. Hierbij wordt het ledenaantal per 1 januari 2021 als peildatum aangehouden.

Daarom worden leden gevraagd, die per 1 januari 2021geen lid meer willen zijn, om zich vóór die tijd af te melden. Gebeurt dit niet, dan moet KBO Mill voor die leden toch afdragen aan KBO Brabant en kan geen restitutie gegeven worden bij afmelding in het nieuwe jaar.

Opgemerkt moet worden, dat leden met een aanvullende zorgverzekering bij VGZ hun volledige contributie kunnen terug ontvangen van VGZ. Hiervoor moeten zij wel een aanvraagformulier invullen. Er is al eerder hierover een artikel verschenen in de Neije Krant, maar informatie hierover treft u ook aan onder ‘Nieuws’ op onze website www.kbo-mill.nl

U kunt zich afmelden bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0485-451309/ 06-51324763. Bij geen afmelding gaan we ervan uit, dat u graag lid wil blijven. Alvast dank daarvoor.