Toeristisch Land van Cuijk zet zichzelf vanaf januari vijf maanden lang, 24 uur per dag, op een unieke en opvallende manier in de schijnwerpers.

Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk organiseert, samen met partners Cybox en Vita Magazine, een ‘digitale vakantiebeurs’. Een online podium, waar geïnteresseerde bezoekers op zoek kunnen naar hun volgende reisbestemming. Waar verblijfsaccommodaties en dagattracties de gelegenheid krijgen om zich te presenteren. Waar een interessant beursprogramma wordt aangeboden. En waar natuurlijk ook de goodiebag niet ontbreekt.

Veel vakantiebeurzen zijn, vanwege de coronamaatregelen, uitgesteld of verplaatst naar een later moment. Naar verwachting kiezen ook komend jaar veel toeristen ervoor om in eigen land te blijven. Waar ze naartoe gaan, bepalen ze vaak al in de winter of het voorjaar. Dit jaar doen ze dat vooral thuis, achter de laptop. Daarbij struinen ze de websites van regio’s, steden en accommodaties af, op zoek naar een interessante aanbieding of een bijzondere locatie. Hoe valt het Land van Cuijk op tussen al die andere aanbieders? Door iets te doen wat andere regio’s niet doen: de organisatie van een online vakantiebeurs.

De beurs opent in januari 2021 en loopt door tot minstens mei 2021.

Digitale beursvloer

De digitale beursvloer van het Land van Cuijk wordt vanaf half januari getoond op www.vakantieineigenlandvancuijk.nl Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk bouwt op dit moment, samen met partner Cybox, de beurs op en werft actief deelnemers. Aan de beurs kan uitsluitend door bedrijven en organisaties uit het Land van Cuijk worden deelgenomen.

Om een bezoek aan de beurs nog aantrekkelijker te maken wordt ook een interessant nevenprogramma uitgewerkt, met onder meer filmpjes van bijzondere bezienswaardigheden en videopresentaties van ondernemers. Verder kunnen bezoekers een gratis goodiebag aanvragen, gevuld met informatiemateriaal van het Land van Cuijk én de deelnemende ondernemers.

Via betaalde online campagnes worden in het voorjaar zoveel mogelijk geïnteresseerde vakantiegangers uitgenodigd om een bezoek aan de beurs te brengen.

Toeristische ondernemers en organisaties, die aan de beurs willen deelnemen, kunnen contact opnemen met het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..